Välj en sida

Bygga brygga Norrtälje

Roslagens Bygg & Anläggning – för dig i Norrtälje som vill få hjälp med att bygga en brygga

Vi bygger din brygga!

Välkommen till Roslagens Bygg & Anläggning, ett företag för dig i Norrtälje som önskar få hjälp med att bygga en brygga. Utöver det här så erbjuder jag som äger och driver Roslagens Bygg & Anläggning också altaner, renoveringar och nyproduktion och mycket mera. Om du är intresserad av att anlita mig så är du välkommen att höra av dig för en gratis offert.

Om mig

Även om jag driver Roslagens Bygg & Anläggning själv så samarbetar jag vid behov med två andra företag. Det kommer an på vad det är för typ av uppdrag. Jag vill kunna erbjuda bästa tänkbara servicen till alla som anlitar mig och presentera kvalitativa resultat

Bygga brygga Norrtälje

Små & stora uppdrag

Alla är varmt välkomna att vända sig till Roslagens Bygg & Anläggning. Oavsett om det handlar om ett stort eller litet uppdrag så hjälper jag till.

Alltid nöjda kunder

Allt arbete planeras och genomförs utifrån kundens önskemål och behov, allför att kunden ska bli 100 procent nöjd.

Tjänster

Roslagens Bygg & Anläggning vänder sig till både privatpersoner och företagare i Norrtälje kommun som behöver hjälp med att bygga en brygga eller någonting annat som har med bygg och anläggning att göra. Om du är en privatperson kan du få skattereduktion enligt rot.

Bygg

Du kan få hjälp med alltifrån mindre snickeriarbeten till större jobb som att bygga hus, få hjälp med tillbyggnader eller i stort sett vad som helst som har med bygg och anläggning att göra. Då jag arbetar i skärgården är det många kunder som anlitar mig för att få hjälp att bygga bryggor.

Renoveringar

Kanske vill du renovera ett kök, eller en hel villa eller lägenhet? Jag är noggrann och ser till att resultatet blir så som du vill ha det. Jag har fokus på kvalitet och hållbarhet och det gäller i alltifrån valet av material till sättet jag arbetar på.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Roslagens Bygg och Anläggning

UTVEDAVÄGEN 105, 760 21 Vätö

072-713 49 58

r.marxer@hotmail.se

Bygga Brygga Norrtälje

Välkommen till Roslagens Bygg & Anläggning. Behöver du hjälp med att bygga en brygga och dessutom befinner dig i Norrtälje kommun med omnejd, då har du kommit helt rätt!